Varit på vårdcentralen...

Nu är det några dar sen jag skrev o det har inte hänt nåt världsomvändande precis på den tiden. Januari o februari är i mitt tycke ganska sega månader, man går bara o längtar efter våren. Yngste sonen o jag var som vanligt ute på promenad idag, vi ger oss inte! Man kan ju iallafall inte klaga på att det är kallt, jäkligt skönt det.
Äldste sonen o jag var till Vårdcentralen idag eftersom han haft problem med magont o diarre ett par veckor nu och på skolan vill dom ha ett läkarintyg. Det fick han o blir han inte bättre till nästa vecka så får han komma tillbaka o ta prover.
Det är lite mystiskt för han har ju inte ont i magen hela tiden utan kan må bra ett par dar, sen kommer det tillbaka. Nåväl, vi får väl hoppas att det bara är en vanlig maginfluensa som läkaren trodde.
Ilördags var vi o grattade min äldsta syster, det var kul att träffa henne o dom andra. Om torsdag ska jag till sjukhuset o få ECT-behandling, sen ska jag träffa F, min kontaktperson. Så funderar jag på om jag skulle beställa tid till frissan för permanent också. Jag är astrött på mitt hår som blir fett på nolltid. En permanent gör ju att det torkar ut lite. Måste även beställa tid till vetrinären för Zlatan som måste kastreras. Ska passa på o få honom öronmärkt samtidigt.
Jag är världens slöaste person när det gäller att städa alltså! Snart får jag väl anmäla mig till Rent Hus så dant börjar det bli här. Jag skulle behöva ha nån som pushade på mig lite för att jag ska komma igång med städandet.
Alla andra har så fint o prydligt i sina hem o så kommer jag med värsta jävla röran!
Ikväll ska jag iallafall se på Bygglov och Andra avenyn.

fredag 23/1-09

Inte blev det nåt städa av idag inte, nej jag hade inte minsta lust. Men A och jag har iallafall tagit en rejäl långpromenad, vi hade med oss varm choklad och smörgås/skorpa. Det är så skönt att komma in i värmen sen igen. Jag tänkte det att ifall jag inte går ner mer i vikt så kanske det iallafall hjälper att jag HÅLLER vikten, att jag är ute o går.
Det ska bli kul att komma iväg lite imorgon, man blir som en eremit när man är långtidssjukskriven o bara sitter hemma hela dagarna.
Ikväll tittar jag på Postkodsmiljonären o Lets dance.

Städat istället för promenad

Tänkte egentligen se på Antikrundan fast jag har inte riktigt lust, jag kanske sitter vid datorn en stund istället. Idag blev det ingen promenad för A kom hem så sent ( jo, jag vet jag  KUNDE ha gått själv!) men imorrn blir det nog en lite längre promenad istället.
Zlatan sitter här bredvid mig och är gullig. Jag har städat i köket idag o ska fortsätta med resten av övervåningen imorgon.
Om lördag ska P gå på en handledar-kurs med A i Norrköping så att han kan börja övningsköra sen. Vet inte vad det är med F, han verkar inte bry sig om sitt körkort, han är aldrig ute o övningkör med mig eller P fast han haft massor av tillfällen. Jag hoppas verkligen han sätter lite fart nu till våren iallafall. Killar brukar ju annars ha rätt bråttom att få sina körkort.
Efter att dom varit där på lördag så åker vi troligen till min syster A som fyller år.

Zlatan 7 månader


15 kilo till ska bort!

Idag har jag och A varit ute o gått en hel timme. Det var inte så kallt idag men stigen vi gick var ganska oterränglig, det hade åkt skogsmaskiner där o förstört den. Jag har gett mig själve den på att jag ska gå ner 15 kilo till tills i sommar. Hitills har jag gått ner 15 kilo sen i somras, från 105 till 90 kilo.Det gäller nog  att fortsätta röra på sig och inte ge upp för lätt..
Men har det gått så här bra hitills så ska det väl inte vara alldeles omöjligt. Tänk bara vad roligt att köpa nya kläder sen när man nått sitt mål!
75 kilo, sen är jag mer än nöjd även om jag aldrig kommer bli trådsmal.Det är inte snyggt att vara FÖR smal tycker jag.

Jag är ute o går

Stigen vi brukade gå förr. Här sönderkörd av traktor

Varit ute o gått....

 Hej o tack för kommentarer! Idag har A och jag varit ute o gått i kylan, vi tänkte vi skulle va duktiga o gå en sväng varje dag. Ja, annnars har jag inte så mycket att skriva om tyvärr. Ska åka o veckohandla idag så jag måste komma på vad vi ska äta för mat en vecka framåt. Ibland är det dösvårt att komma på nåt, särkilt om man inte vill ha samma gamla maträtter vecka efter vecka. Är det nån som har nåt tips på nåt smaskigt så emottages det tacksamt.
Det känns lite konstigt att ha så lång tid kvar att va sjukskriven, ibland tycker jag det aldrig blir kväll, dagarna känns så långa o sega. Jag vet att det finns hur mycket som helst att göra, iallafall när det gäller på städfronten, men hur kul är det att städa hela dagarna? Är det nån som har nåt förslag på saker att göra så skriv gärna!
Jag längtar redan till sommaren då det är varmt o skönt ute. Det vore jätteskönt om jag kunde få ett annat jobb, jag ska ta kontakt med Arbetsförmedlingen så småningom och se om dom kan hjälpa mig. Det känns som om jag varit kvar alldeles för länge på det jobb jag har nu...

11 jan-2009

Nu är det snart en månad sen jag skrev på bloggen, fy skäms på mig! Ska försöka bättra mig i fortsättningen. Ja, nu är det ett nytt år, hoppas det blir ett bra år. Jag är sjukskriven fram till 31:e mars. Har fått flera ECT-behandlingar o ska få 7 st till fram till 7:e april. Nästa ska jag få om tisdag. Det verkar som om det hjälper för jag är ju inte deprimerad på samma sätt som förut. Jobbet saknar jag inte.
Jag försöker ta en dag i taget o inte hetsa upp mig för mycket på småsaker. Jag VET att jag är en slarver o aldrig kommer ha ett perfekt välstädat hem men det kan jag leva med. Huvudsaken är att man gör sitt bästa efter sin egen förmåga tycker jag. Den här helgen har jag dammsugit, tvättat toaletterna o tvättat kläder. Inte så mycket alltså men alltid nåt. Yngste grabben har varit så duktig o på eget intiativ storstädat sitt rum grundligt.
Sambon lagade till vitlöksmarinerade fläskkotletter idag, till det åt vi potatis, brunsås o kokta morötter, gott! Imorgon börjar han jobba igen efter en välförtjänad långledighet.
Katterna är lika goa som vanligt alla tre. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, smakar alltid gott efter maten!

RSS 2.0