28 februari 2015

Nu var det ett tag sen jag skrev sist och ärligt talat så är det mest för att jag inte haft några framgångar på viktfronten, snarare tvärtom. Så nu har jag bestämt mig för att satsa rejält. Så från imorgon så är det pulverdiet som gäller för mig. Tänker hålla på så länge jag orkar. Mitt blodtryck är för högt och knäna känns överbelastade så nu är det allt eller inget!  Blir jag alltför utsvulten tar jag ett äpple eller en knäcke. 1 kilo i veckan borde jag ju gå ner minst. Promenader ska det bli också, minst varannan dag. Nu kan jag ju inte skylla på snö och kyla längre.
Äntligen börjar det bli vår! Skriver mer nån annan dag om hur det går.

4 februari 2015

Fortsätter försöka gå ner i vikt, det går ganska bra fastän jag ätit onyttigt ibland. Har gått ner över 1 kilo sen jag skrev sist, inte så dåligt tycker jag. Man blir lite taggad när man ser hur dom kämpar på i Biggest Loser. Blir imponerad av att dom orkar träna så mycket också.
Skickade efter kläder från Your Look, dom har kläder som är både snygga och billiga, så dom kan jag rekommendera. Jag har storlek 48 i t-shirtar och toppar och 50 i byxor. Vill gärna gå ner till storlek 46 till sommaren till att börja med. Väger en bit över tresiffrigt, exakt hur mycket tänker jag inte avslöja. Det kanske jag gör när jag gått ner till storlek 46, då kan jag säja det.
En Gastric Bypass-operation skulle jag varken vilja eller våga göra. Men det är ju bra för dom som känner att det är sista utvägen. Men det är inget för mig.
Iallafall, tänker fortsätta kämpa för ett lättare och rörligare liv. Har fått problem med värk i ett knä, tror det skulle bli bättre om jag gick ner ett antal kilon. Skriver mer om hur det går en annan dag.
 
 
 

RSS 2.0