17 mars-2012

Härligt att våren är här och att det börjar komma upp vårblommor, jag planterade en massa lökar i höstas. Lila tulpaner t. ex, det ska bli kul när dom visar sig. Vi ligger ett par veckor efter här för det är inte så soligt. Men det ska bli underbart när man kan sitta ute på altanen och ha det mysigt, eller ligga i hammocken och slappa. Har börjat ta promenader nästan varje dag med min kära sambo så nu är jag riktigt "nyttig". Har slutat dricka kaffe för jag tål det visst inte längre, fick ont i magen och blev illamående men när jag la av med kaffet gick det över.
Tyvärr står vikten helt stilla just nu av någon anledning, konstigt för jag fuskar sällan med maten. Men det får ta den tid det tar, huvudsaken är att jag iallafall fortsätter gå ner även om det går sakta. Jag har ställt undan vågen, ska väga mig om en vecka istället för två gånger om dan.
Röstade på Danny i Melodifestivalen men tyvärr så vann han ju inte. Loreens låt tröttnade jag rätt fort på så jag tillhör inte majoriteten som röstade på henne. Tyckte Molly Sanden och Torsten Flinck var bra och sämsta låten var Lisa Miskovsky, faktiskt sämre än Björn Ranelid. (Han sjöng ju inte utan pratade.)
Har läst en bok som jag köpte på bokrean för 23 kr "Lyckans hjul" av Kajsa Ingemarsson, den handlar om 3 kvinnor som är grannar, riktigt bra bok. Har flera böcker som jag inte läst än så jag ska börja på nästa när jag lägger mig tänkte jag. Älskar att läsa. Nattmänniska som jag är så kan jag läsa flera timmar när dom flesta ligger och sover.
Katterna mår bra men Gosan skulle behöva gå ner lite i vikt och Star behöver gå upp. Hon är ju ute så mycket medan Gosan oftast föredrar att stanna inomhus. Går hon ut så vill hon snart in igen. Men snart vill hon nog vara ute mera när det blir varmt och skönt.

RSS 2.0