Sagt upp mig!

Nu har jag gjort det! Sagt upp mig i kommunen alltså. Det känns lite läskigt men mest positivt. Man kan ju inte gå år ut och år in och vantrivas på sitt jobb. Nu får jag ju chansen att prova nånting annat. Kommunen har köpt ett omställningsprogram åt mig på ca 6 månader. Det ärett personligt företag som heter THORMO och som har specialiserat sig på arbetlivsinriktad rehabilitering och omställning. Dom hjälper enmed inviduell coaching inom yrkeslivet, man kan få göra studiebesök och praktik och så gör dom bedömning av arbetsförmågan bl a.
Om måndag ska jag dit, dom ska hjälpa mig med datorn att föra över uppgifter till AF eftersom jag inte är så bra på datorer.Sen efter det ska jag till AF.
Avgångsvederlag fick jag på 7 månader + paketet med THORMO. Det känns faktiskt ganska bra. Fast det är en del papper som ska fyllas i som jag bävar lite över, jag ska ju göra en jämkning av pengarna. Får väl göra så gott jag kan.
F provjobbar som plåtslagare i Norrköping, den 12:e får han förmodligen sitt körkort. A har haft höstlov denna vecka.
Det brukar komma hit en svart katt med lite vitt på, Star springer o gömmer sig för den men Gosan hon skriker o morrar o gör sina utfall mot den andra katten. Men nåt slagsmål tror jag nog inte att det varit.

Börjat jobba

Tänkte skriva några rader på min blogg. Jag började jobba i torsdags, det är bestämt att jag ska vara på en skola hela oktober som vikarie för en tjej, sen får vi se om det blir förlängt eller inte. Det verkar vara bra, dom är  8 personal i köket. Jag jobbar halvnio till tre så det är bra tider. F började jobba i onsdags, det var en kompis pappa som visste var dom behövde folk så nu har han fullt upp som plåtslagare.
Annars har inget speciellt hänt, allt är som vanligt.

RSS 2.0