22 november 2012

Hallå! Den här veckan lever jag på Naturdiet som är ett slags dietpulver med chokladsmak. 4 påsar ger ungefär 500 kalorier. Förutom det så äter jag kanske ett kokt ägg och en banan på en hel dag. Hittills har jag gått ner ca 3 kilo, är chockad själv över resultatet, så bra brukar det inte gå. Men jag var tvungen att göra nåt drastiskt för jag har slarvat flera veckor och ätit allt möjligt onyttigt så jag hade gått upp flera kilon.Igår köpte jag en bakbok, "Bakglädje med LCHF" av Annika Rogneby med en massa recept utan socker och mjöl så nu blir det snart till att baka!
Jag har märkt att jag mår så mycket bättre utan socker och vetemjöl, blir mycket piggare och slipper ha halsbränna och uppsvälld mage.
I år ser jag faktiskt fram emot julen, jag bara väntar på att få börja julpynta, sätta upp julgardiner och baka. Fast jag ska försöka hålla mig till 1:a december Skönt att det inte kommit nån snö än, den kan gott vänta tills julafton.
Vi har en svartvit katt som kommer hit och äter, ibland är han här utanför flera dar men nu har jag inte sett honom sen i förrgår. Maken har isolerat en kartong som jag lagt in en dyna och filt i som katten kan krypa in i när det är kallt.Jag vet inte om nån äger den men då borde den ju inte komma hit så ofta. Han kanske inte trivs där han bor?
Man vill ju gärna veta innan man kontaktar Fia-hemmet eller så.
Ikväll ska jag se finalen av "Hela Sverige bakar".    

RSS 2.0