Grattis!

Grattis Annelie på födelsedan! Idag har det verkligen varit varmt, jag orkar inte skriva mer just nu, gör det imorrn eller en annan dag.

20/6-lördag-midsommardan

Idag fyller P år. För en stund sen kom hans mamma o en manlig vän till henne hit o fikade. Vi visste inte att dom skulle komma så jag höll på o städade, hade hela bordet fullt med grejer. Men det gjorde inget, finns det hjärterum så finns det stjärterum!  Idag har jag kommit igång lite med att rensa här hemma, har städat ur köksskåp o lådor och slängt, eller SKA slänga en massa skräp. Men det är bara början, det kommer att slängas eller ges bort MASSOR av grejer innan sommarn är slut! Nu ska det äntligen bli lite ordning på torpet !
Igår, midsommarafton var vi till min kära mamma o en storebrorsa till mig. Vi åt sill o potatis mm, och god rabarberpaj som min son A gjort med vaniljsås. Sen var vi till Domarvik en festplats, och tittade när dom dansade runt midsommarstången. Vi hade tur med vädret för det var uppehåll när vi var där och solen tittade fram. Sen var vi till min äldsta syrra o hennes yngsta dotter var där. Fikade och åt jordgubbstårta som vi hade med. F var inte med, han stannade hemma.
Nästa vecka får jag veta vilken skola jag får börja på i augusti, hoppas att det blir bra. Men innan dess är det 8 härliga sommar-veckor kvar!

Zlatan


17/6-onsdag

Idag skulle lilla Zlatan ha fyllt 1 år. Planterade rosa rosor på hans och Tussens gravar förut. Har tagit in rabarber, ska göra kräm o kanske saft en dag. Ja, nu har F tagit studenten så nu börjar allvaret. Han har börjat på en teori-kurs för körkort, 8 körlektioner ingår också och halkkörning. Han går på teorin 3 dar i veckan i två veckor mellan sex o åtta på kvällen. I måndags gick jag upp till svärmor under tiden men hon mådde inte bra, hade varit på strålning samma dag. Igår gick jag i Hageby centrum o kollade, köpte lite kläder på KappAhl. Star är ute mest hela dagarna o Gosan har också varit ute lite nu när det varit fint ett par dar. F är vaken om nätterna (datorn o filmer) o A sitter mest vid datorn. Jag skulle göra så mycket när jag blev ledig men har blivit så slö, måste skärpa mig. P jobbar en vecka till, sen har han semester. Min vikt står kvar på 85 kilo trots att jag inte precis hållit igen på sötsaker så jag har haft tur. Nu ska jag försöka gå ner några kilo till, åtminstone fem, det skulle vara kul om jag kunde klara av det.

Zlatan förra sommaren


7/6-söndag

Ja, nu går helgen mot sitt slut igen. Vi har haft sambons syster o hennes man här på besök från fredag till lördag. dom åkte MC hit från Torö (som ligger en bit från Nynäshamn) Dom sov över i våran husvagn o på kvällen såg vi en film dom hade med, "Vi hade iallafall tur med vädret. Igen!" Den var rolig. På fredan åt vi sill o potatis med tillbehör och på lördan åt vi potatisgratäng med kassler. Vädret kunde ha varit bättre men det är sånt man får ta. Vi var nere i Stegeborg på lördag och åt glass/drack kaffe. Såg en snygg Buick-55:a där. Lördag eftermiddag kom en bror till sambon och vi satt alla o fikade på altanen på baksidan av huset fastän det var lite kyligt i luften.
Våran katt Gosan som är mycket skygg mot främmande låg under täcket i sambons säng nästan hela tiden dom var här. Men Star håller sig framme, hon är inte rädd. Lördag kväll åkte dom hemåt. Kan tillägga att dom firade F som tar studenten på torsdag, han fick förutom pengar o ett par gulliga tygrosor med dekorationer ett jättefint inramat foto med flera fotografier från när han var liten, det var ju gulligt av dom tycker jag.
Idag har jag känt mig nedstämd, vet inte varför. Ibland får jag som panikångest och det känns som man inte vet vart man ska ta vägen någonstans. Inatt drömde jag massor, mycket detaljerat och tänkte på natten att det här ska jag komma ihåg när jag vaknar men tyvärr kom jag bara ihåg en bråkdel.
Idag har vi varit o storhandlat, sönerna var också med, F övningskörde. Åt fläskkotletter, potatismos o brysselkål idag,mmm...gott!
Jag vill också säja Grattis till alla i min släkt som fyller år den här månaden och det är många! Ha det så bra önskar jag er. Imorgon är det jobbar-dax igen, sista veckan för mig,skönt! Inte för att jag inte trivs men det är alltid skönt med semester.

Topplistan

Bloggar - Topplista

Snart sommarlov!

Grattis Matilda som fyller 14 år idag! Ha en bra födelsedag önskar vi från Varsten. Här har varit regnigt o grått idag och likadant ska det visst bli imorgon också. Det märks att jag jobbat ett tag nu för jag har fått både ont i ryggen och i högra handleden. Men det är synd att klaga för snart är det sommarlov, bara 7 dagar kvar att jobba! Gissa om jag ska ligga o dra mig om mornarna! Det är så skönt att slippa gå upp tidigt.

RSS 2.0