15:e nov.-2013

Har varit o hälsat på brorsan i Örebro igår. det var roligt. Det var jag, maken, mor o andra brorsan.Vi hade inte varit där på ett helt år så det var på tiden. Annars har det inte hänt så mycket. Men jag har iallafall börjat tillverka egna ljus nu (i glas) Det är jättelätt och roligt. Jag hade överbliven stearin hemma, sen var jag till Panduro o köpte vekar o dekorationer,sen smälte jag stearin i vattenbad i en kastrull o hällde den i glas som varit ljus i förut och när det stelnat dekorerade jag glasen, det finns massor roligt man kan köpa på Panduro. Så man kan få ett egen-designat ljus precis som man vill ha det! Har också funderat på att göra egen tvål men jag hittade inget sånt på Panduro.
Gillar också att köpa blommor, krukor mm. o arrangera egna grupper istället för att köpa färdiga i affären.Det blir lite mer personligt och så är det roligt också.
Min bok går det däremot lite trögt med just nu. Men jag har ingen brådska, var sak har sin tid.Gjorde svartvinbärsgele igår på våra egna bär som jag hade i frysen, vi brukar äta det till kött o kyckling. Skönt att det inte kommit nån snö än tycker jag.Den kan gärna komma lagom till jul-afton!
Nu flyttar snart 23-åringen till en etta i Söderköping (1:a dec.) det känns lite konstigt men det är ju bara som det ska vara. Idag var vi o bytte kaffebryggaren han fick när han fyllde till en mindre och så blev det en smörgås-grill också. 21-åringen ska börja en kurs på Lernia på måndag, det blir skönt att han får lite fasta tider och inte är vaken halva nätterna.
Katterna mår bra, Star är ute mycket men Gosan vill mest va inne. Igår tog Star tyvärr en fågel, vilket vi INTE gillar! Men det är ju kattens natur så det är inte så mycket att göra åt.

RSS 2.0