23/2-2011-onsdag

Hej! Nu var det väldigt länge sen jag skrev på bloggen. Idag har jag varit duktig och städat. Jag börjar få lite mer ork nu sen jag fick min CPAP- maskin som hjälper mig att andas om nätterna, förut hade jag 72 andningsuppehåll i timmen! Jag fick ju så gott som ingen sömn alls så det var inte konstigt om jag var trött. Nu ska jag bara försöka gå ner i vikt också så mår jag nog ännu bättre sen.
För en vecka sen somnade P:s älskade mamma in. Vi saknar henne mycket men för hennes egen skull var det nog bäst att hon fick gå bort för hon var så sjuk många månader, ja år till och med. Jag tror hon har det bra där hon är nu och att hon fortfarande finns med oss.
2 år sen dog vår älskade katt Zlatan. Men vi har ju våra sötnosar Gosan och Star kvar som är så gulliga. Dom vill inte vara ute så länge nu när det är snö och kallt. Gosan går bara ut några minuter och Star är ute nån halvtimme max en timme. Gosan blir 11 år och Star 5 år i år. Dom är inte bästa vänner precis men dom accepterar iallafall varann. Dom första två åren fräste Gosan så fort hon kom nära Star. Jag älskar katter och tycker det är ofattbart att det finns människor som är elaka mot katter, ja djur överhuvudtaget. Eller människor också för den delen.


RSS 2.0