25/3-2011

Har nyss tittat på finalen i Lets Dance, blev jätteglad att min favorit Jessica vann för det trodde jag inte. Jag ringde och röstade på henne. Det var på tiden att en tjej vann, det har ju bara hänt en gång förut.
Träffade min kontaktperson idag och nu kanske jag har en del av svaret på varför jag gått upp så mycket i vikt sen i augusti. Jag började nämligen med en ny medecin då (zyprexa) och enligt henne så kan det vara en stor bidragande orsak till att jag ökat så mycket i vikt.(18 kilo sen augusti!) Så nu ska jag förhoppningsvis få byta medecin och då hoppas jag verkligen att det vänder!
Dessutom har min äldste son lovat mig att om jag går ner 30 kilo inom 1½ år så ska jag få femtusen att köpa nya kläder för! Så nu har jag lite att kämpa för! Och så är det ju mycket roligare att köpa kläder när man är lite mer normalviktig.Men idag köpte jag ändå en tunika på Lindex, den var så söt.
Igår var P och jag till Jysk och köpte nya sängbottnar o madrasser, kuddar, sängkläder o överkast. Jag sov jätteskönt inatt så det var nog ett bra köp! P:s madrass är lite hårdare än min, han tycker man sover bättre då.
Katterna mår bra, i söndags lyckades Star med bedriften att ta med sig en råtta in som hon höll på o lekte med i A:s rum. Till slut lyckades F få tag i den lilla stackaren o bar ut den i naturen.
Det är så skönt att våren är på gång, tyvärr har jag inte börjat med promenader ännu men jag lovar att senast 1:a april ska jag gå ut o gå minst en halvtimme varje dag, sen när jag blivit van ska jag gå längre.


Star och Gosan vilar sig




Brasa


Vi eldade upp en massa gammalt skräp idag, skönt att bli av med! Det var gamla möbler, kläder, täcken mm. Inget som var nåt att spara på. Jag ska försöka att göra mig av med sånt som man ändå aldrig använder.

16/3-onsdag- Nu är det allvar!

Nu ska jag verkligen ta tag i detta med min vikt på allvar för jag mår inte bra av att vara så här stor. Jag har urusel kondition och får ont i knäna när jag går i trappor. Dessutom är det inte roligt att köpa kläder i tältstorlek. Jag tänker inte säja hur mycket jag väger men jag kan avslöja att det är tresiffrigt så då förstår ni ju att det är kris. För ett par år sen lyckades jag gå ner till 85 kilo och dit vill jag komma igen, gärna lite till, ner till 75 kilo. Men jag är beredd på att det kommer att ta tid för jag har inte lätt för att gå ner i vikt. Och så måste jag börja röra på mig mer.
Det går jättebra att sova med masken men jag hoppas ändå att jag inte kommer att behöva den när (inte OM!) jag gått ner i vikt!
Om fredag ska vi på minnesstund för P:s mamma, jag ska ha svarta jeans och svart tröja, fast det är valfri klädsel.
Nu börjar snön försvinna mer och mer så snart ska jag börja med promenader. I sommar ska jag nog gå på långpromenader på 7-8 kilometer. Det är skönt att ut o gå tidigt på morgonen.
Katterna mår bra men Gosan ville inte gå ut alls idag, bara på balkongen.

4/3-fredag

Hej! Tack för kommentarer på mitt förra inlägg. Nu har jag just tittat på Lets Dance. Tyckte Jessica var bäst den här gången. Men dom är duktiga allihopa. Var till stan idag, först till min kontaktperson och sen till Hageby centrum där jag fyndade 3 par örhängen för 40 kr. A var med, han slutade tidigt från skolan.
Just nu längtar jag jättemycket efter våren. Det är så skönt när snön äntligen försvinner och fåglarna börjar kvittra. Och gissa om jag kommer bada mycket i sommar!  Fast först får jag nog försöka gå ner lite i vikt så man törs visa sig i baddräkt!
Imorgon ska P och kanske bägge sönerna in till hans mors lägenhet och hämta en säng, stolar och bord. Det är mycket grejer som ska delas upp, dom är  5 syskon. Vi var där förra helgen också, det kändes konstigt att inte A-M finns kvar längre, man känner nästan som att man gör intrång. Men så är det, livet måste gå vidare och vi har ju alla minnen kvar av henne.
Katterna mår bra, Star har sprungit ut och in säkert 15-20 gånger idag! Gosan håller sig för det mesta inomhus. Nu ska A visa mig hur vår nya skrivare funkar, hejdå så länge!

RSS 2.0