Nyårsafton 2011-2012

Ja, nu är ett nytt år igen, tiden går fort. Det är nog många i detta avlånga land som har ett eller flera nyårslöften för 2012, även jag. Det är samma löfte som jag haft i flera år, att gå ner i vikt förstås, vad annars? Jag vet att jag sagt tusen gånger att "den här gången är det verkligen allvar" men sen har det inte blivit nåt av det ändå. För några år sen lyckades jag gå ner ca 15 kilo men dom gick jag så småningom upp igen tyvärr. Men jag ska verkligen FÖRSÖKA göra allt för att lyckas den här gången! Godis är absolut förbjudet liksom kakor, glass, snacks och läsk.
Jag tror det är lättare att låta bli att äta nåt sånt överhuvudtaget än att unna sig lite gott ibland. "Lite" har en tendens att bli MYCKET efter ett tag för mig.
Idag har vi ätit mycket gott eftersom det är nyårsafton och sista dan på mitt gamla liv. Sönerna är iväg till kompisar, sambon och jag, o katterna förstås, firar nyår för oss själva. Vi har ätit potatisgratäng o fläskkotletter och senare räksmörgås. Snart ska vi äta chokladmousse och dricka Baileys, och så har jag en massa godis och kladdkaka o vispgrädde,puhh jag blir mätt bara jag tänker på det! Egentligen är man inte klok som äter så mycket bara för att man tänker börja ett nytt slankare liv sen!
Nu ska jag gå ut o tända ett par ljus på kattgravarna, jag kom på att jag inte gjort det. Gosan o Star har fått kattgodis o extra god kattmat idag o fåglarna har jag varit ute med mat till också, dom har bl.a fått jordnötter som dom älskar. Vi har haft en kall dag idag, 10 minusgrader. Imorgon kanske det kommer snö.
GOTT NYTT ÅR ALLA!!!

RSS 2.0