Melodifestivalen o städning...

Hej igen! Tack för kommentarerna på min förra blogg. Jag tittade på Melodifestivalen i lördags och precis som jag trodde så vann Anna. Själv ringde jag o röstade på Darin som jag tyckte var bäst o så tycker jag Andreas Johnson var väldigt bra också. Idag har jag jobbat 4 timmar då jag suttit o magnetiserat o packat magneter i kartonger. Det kan bli lite enformigt men då får man tänka på roliga saker under tiden o så har jag ju mp3-spelaren.
Igår, söndag, så kom mina 2 syrror hit och min mamma. Syrrorna hjälpte mig städa så nu är det finare än det varit på länge härhemma. Det känns skönt.
Idag har det varit vår i luften, riktigt härligt. Både katterna har varit ute men Star är alltid ute mycket längre än Gosan som snart vill in i stugvärmen igen. Har kollat på Halvåtta hos mig, gillar Helge Skoogs roliga kommentarer. Ska se Saltön sen.
Jag har tyvärr gått upp några kilon sista tiden som jag nu måste försöka gå ner igen, ska börja med promenader så snart snön smält lite mer. Jag har börjat snarka mer säjer P  och det har säkert med vikten att göra. Och jag vill INTE börja med masken igen!

Zlatan


Äntligen kan jag blogga igen!

Nu har jag äntligen fått fart på min blogg igen, min yngste son har hjälpt mig. Det är ju några månader sen jag skrev sist. Jag går nu på praktik på Sura magnets där jag får hjälpa till att sortera, montera och packa magneter bl a Det är ett ganska enformigt jobb men man vet ju iallafall vad man har att göra. Jag ska gå dit bara varannan dag 4 timmar om dan för det funkade inte med varje dag på grund av att jag får panik ibland. Har köpt en mp3spelare som jag lyssnar på på jobbet, då blir det lite roligare.
Är det fler än jag som är trötta på vintern nu?! Tycker verkligen det är dags med lite sol och värme. Men jag tror den är på gång nu, våren.
Kollade på Andra Chansen i Melodifestivalen förut. Pernlla Wahlgren och Jessica Andersson gick vidare till Globen.
Jag hoppas att Darin eller Andreas Johnsson tar hem hela spektaklet.
Den 8 februari tände jag ett ljus för min bror Mikael som då varit död i 15 år. Och den 20 februari blev det ett ljus för Zlatan som dog för ett år sen.
Har dagligen dåligt samvete för att jag är så dålig på att städa, jag verkligen HATAR det!!!Hos andra människor är det alltid så fint och välstädat utom hos oss där det ser ut som hej kom och hjälp! Det är grejer framme precis överallt och ingen orkar ta tag i saken och göra nånting åt det. Gud, varför föddes inte jag som pedant!?
Jag bävar varje gång nån ska hälsa på hos oss, dom kan ju bli chock-skadade.

RSS 2.0