Hemma igen

Kom hem i fredags efter att ha varit hos min mor o bror en hel vecka.Vi har åkt omkring lite, har bl.a hälsat på min systerdotter i Åtvidaberg o hennes gulliga kissar, vi har varit hos min syster och hos min 96-åriga faster som ser bra igen efter en laseroperation och åter syr gulliga små klänningar som jag tror skickas till Sri Lanka.Och så syr hon fina kuddar också.Det är bara hon kvar nu av dom åtta syskonen.
Min ena syster mår tyvärr inte så bra psykiskt just nu, jag vet hur det känns, hade en depression för nåt år sen senaste gången.Man tror att man alltid kommer känna som man gör men en dag vänder det och livet känns ljusare igen fast det kan ta lite tid.
Ja, så har vi varit på loppisar, Marias Hus och i Valdemarsvik. Har satt rosor o gullvivor på fyra gravar, min bror, min far, min mormor,morfar och morbror och så min farmor o farfar. Det blir inte så ofta att jag sätter blommor på gravarna, man kan ju minnas personerna ändå.
Vad har jag gjort mer då? Jo jag har bakat bullar, sockerkakor o rabarberpaj, älskar att baka! Så har jag fixat middag åt oss o diskat, dock har jag inte hunnit städa, tiden flyger iväg och när jag är iväg så vill jag hellre umgås med folk än att typ skura golv, det känns mycket viktigare. Men en annan gång ska jag nog hjälpa till med en riktig storstädning.Det är ju inte så lätt för min mor som har krycka o besvärligt att ta sig fram.
Läste ett bra citat i en tidning: Om du bryr dig om någon idag är det alltid någon som bryr sig om dig imorgon!
Tänkvärt!                               

1 maj-2014

 
Idag har vi varit i Norrköping o kollat på motorcyklar o amerikanare som vi brukar varje år. Det var jäkligt kallt, inget vidare alls. Igår kväll kollade vi på maj-brasan i Söderköping o sen fyrverkerier. Det regnade iallafall inte så det var ju bra. Jag har gjort fler ljus som jag provat att färg- och doftsätta. Rosa ljus med jasmin-doft, dom blev jag nöjd med.
Annars är allt ungefär som vanligt så det finns inte så mycket att skriva. Jag har på en månad sett Nanne, Yohio o Linus Svenning, det var kul. Jag spelade in lite när Linus sjöng, ska kolla på det sen.
Vi har grävt bort alla blomlådor nu o ska förmodligen ha gräsmatta där istället. Det var för mycket blommor att sköta förut. Nu har maken o jag hängt ihop i 30 år, det är inte klokt vad tiden går!

RSS 2.0