LCHF och löp-träning!

Det var skönt att börja äta igen efter 3 veckor med Nutrilett. I måndags började jag med LCHF igen och så går/springer jag på löpbandet en timme om dan.Jag brukar se på TV eller en DVD under tiden och när jag är klar är t-shirten precis blöt av svett. Då är det skönt att kliva in i duschen! Min kondition nu går inte ens att jämföra med som den var för ett år sen, då låg jag på soffan o flåsade efter bara en halvtimmes promenad! Jag ska göra en hälso-undersökning på VC i mars då jag ska kolla blodtryck, kolesterol, ämnesomsättning osv., det ska bli intressant, särkilt kolesterolet eftersom en del påstår att LCHF inte är bra för det.
I helgen har vi varit o träffat mannens bröder o syster o deras respektive och fadern med fru.Fick träffa mannens yngste brors nya tjej för första gången, hon var trevlig så det var kul.
Melodifestivalen i lördags var så usel så man nästan skämdes. Dom som var bäst var dom som inte deltog, d v s Alcazar tycker jag. Jag röstade inte på nån då jag tyckte att alla var nästan lika dåliga. Förra veckan röstade jag på Caroline af Ugglas, tycker hon är grym!
Imorgon ska jag på bok-rean och se om jag kan göra nåt fynd.Jag har kollat in några böcker som jag kanske ska köpa.Och så ska jag till Lindex o Plantagen, dom hade billiga krysantemum på Plantagen för medlemmar. Igår köpte jag en bukett blandade tulpaner, dom är ju så vackra.
Idag ska jag nog göra LCHF-glass, jag äter ju nästan aldrig glass nuförtiden. Man blandar ägg,vaniljpulver,Sukrin melis (finns i hälsokostaffärer och på Life) blåbär och grädde.Fast det blir väldigt hårt i frysen så man måste ta fram det minst en halvtimme innan man ska äta det.
När jag är på besök hos folk brukar jag ta med mig eget fika-bröd utan vanligt socker och mjöl, folk kanske tycker det är oartigt men då får dom tycka det, man bli ju inte smalare om man inte anstränger sig. Men ibland orkar jag inte va "duktig" och då kan jag ta nåt onyttigt, bara det inte händer för ofta.
Nu ska jag köra en timme på löp-bandet, det ska bli skönt!

Melodifestivalen 2013

Har nyss kollat på Melodifestivalen. Min absoluta favorit var "Heartbreak hotel" med Yohio, älskade den!! Näst bäst var "Burning flags" med Cookies N Beans enligt mig. Vad låten "Paris"  med Jay Jay Johanson hade där att göra vet jag inte.Programledarna skötte sig bra och så är ju Danny så SNYGG!!
Den här veckan har jag levt mest på Nutrilett och det tänker jag göra nästa också om jag orkar. Egentligen tycker jag att det är ett dåligt sätt att banta men eftersom ingenting hänt med vikten på så lång tid nu så har jag inte så mycket annat att välja på. Jag har gett mig fan på att jag ska gå ner 8 kilo till min födelsedag om jag så ska svälta tills dess!
Håller och läser en bok som heter "Magin" av Rhonda Byrne, den kan jag varmt rekommendera till alla som är intresserade av den typen av böcker. Under 28 dagar gör man varje dag olika magiska övningar där man ska öva sig på att känna tacksamhet och se vad som händer när man gör tacksamhet till ett sätt att leva.Intressant!
Gosan bantar hon också, jag har köpt diet-foder till henne. Men på helgen brukar bägge katterna få lite katt-godis, nåt gott måste dom ju också få!
Just nu längtar jag till våren men den som väntar på nåt gott...

RSS 2.0