Härligt med sommar!

Ännu en fin och solig dag.Låg o vilade på fm för jag har haft ont i ett ben flera veckor o tänkte att det är bäst att ta det lite lugnt ett tag o faktiskt kändes det lite bättre sen Idag har jag planterat om krukväxter, jag börjar bli mer o mer som min mor för hon älskar också växter. I helgen var jag på Plantagen o köpte blommor till balkonglådorna för penseerna var inte så fina längre. Så nu är det röda pelagonior, gula tagetes och astrar i blandade färger på balkongen. Och på Bauhaus hittade jag en stor superfin rosa lilja med massor av blommor för bara 59 kr, som hittat! Jag köpte också en rosa lyckoklöver med kruka som jag var över med till grannen sen eftersom dom var så snälla o gav oss jordgubbar för ett tag sen.
Imorse hittade ena sonen en fladdermus(!) sittande på väggen i vardagsrummet! Som tur var lyckades maken få in den i en låda o sen gick han ut med den så den fick flyga iväg. Undrar hur länge den varit inne hos oss?! Tänk om den flugit in i sovrummet på natten, då hade jag väl fått hjärtstillestånd!
Har inte badat idag, men det blir nog av imorgon istället. Städade i skafferiet istället. Och så har jag skickat in svar till en massa tävlingar i olika veckotidningar, tycker det skulle vara trevligt att vinna nånting för på Triss vinner jag aldrig nåt, hur många lotter jag än tar.
Ska nog gå en sväng i Söderköping imorgon, det är kul att gå vid kanalen, kolla in vilket folk som är där och kanske ta en glass. En annan dag blir det nog Smultronstället som är känt för sin snygga o goda glass!

8 juli 2013

Har tagit det lugnt ett par dar, i lördags, för ett par dar sen så firade vi maken som fyllde 60 år den 20 juni, vi var nästan 30 personer. Det är andra gången han blir firad, första gången var med hans släkt och andra gången min. Det är kul när man kan samlas alla för det blir ju inte så ofta. Och tur med vädret hade vi också!
Jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde för ett par månader sen för då mådde jag inte alls bra. Fick för mig en massa saker som inte stämde och var allmänt orolig dels att det skulle hända mer hemska grejer och så var jag rädd för vissa människor utan nån egentlig anledning. Men nu känns livet bra igen!
Imorgon blir det nog att åka och bada igen, det blir tredje gången för mig, det är så härligt att bada tycker jag.Om onsdag ska maken och jag hälsa på min mor och äldsta bror, då blir det att ta med badkläderna så jag kan bada där också! Maken delar dock inte min förtjusning i att bada så han stannar på land.
Nu ska Gosan och jag gå och lägga oss snart, hon brukar alltid vänta på att jag ska gå ner, då följer hon med och lägger sig hos mig och maken, hon är en riktig sällskapskatt. Star håller sig lite mer för sig själv, alla är ju olika, både djur och människor. Ha det bra och fortsatt trevlig sommar!

Peras 60-årsfest

 

RSS 2.0