Långfredag 2014

Vaknade tidigt idag, har legat o lyssnat på låtar från min Spotify lista, jag har hur många som helst. Nu ska jag fixa så jag kan se fler program på surfplattan också, Anton har hjälpt mig med det. Nu använder jag plattan varje dag så jag har nog blivit beroende. Den bärbara datorn är så seg fast jag använder den också ibland, skriver bl a noveller. Min viktnedgång går inte så bra men va fan, jag duger som jag är!  Man kan inte få allt här i världen. Nu är påsken här iallafall o vi ska äta påskmat om lördag, då kommer förhoppningsvis äldsta sonen hem. Han kanske kommer ikväll också för jag ska göra köttfärspirog o det är populärt. Katterna mår bra, Star springer ut och in hela tiden, Gosan sover mycket men går också ut ibland, gärna när vi andra är ute. Skulle behöva gräva idag, får se vad jag hinner. Det finns alltid nåt att göra om man vill så dagarna går fort. Och det vore ju tråkigt att bara sitta o glo. Jag hoppas jag kan åka till min mor o bror snart, tänkte stanna några dar. Fast först måste maken laga den andra bilen, jag kan ju tyvärr inte det. Nu ska jag nog gå upp snart för jag kan ändå inte sova.

4 april 2014

Idag har jag jobbat i trädgården o så har jag varit ute o gått. Jag ska försöka gå ner 10 kilo på 2 månader för jag har gått upp en massa sista tiden. Kul att Biggest Loser börjat igen. Kan dom så kan jag!  Och så blir det ju roligare när jag ska handla kläder i Ullared i sommar. Jag längtar redan till sommaren så man kan bada, det är så härligt. Och så slipper man bylsa på sig en massa kläder. Om tisdag ska vi till sjukhuset i Linköping med sonen, då är det precis 1 år sen han brännskadade sig här hemma. Det har läkt bra fast det kommer nog alltid synas Ibland tänker jag på att vi faktiskt kunde ha mist honom eller att han kunde blivit blind, o då är jag tacksam att det inte blev värre än det blev.
Jag tror att man mår mycket bättre om man tänker positivt o inte bara tar allt för givet. Det du har idag kan vara borta imorgon. Nu menar jag inte att man ska gå o oroa sig hela tiden utan mer att man ska ta vara på sitt liv o visa sina närmaste att dom betyder en himla massa. Delad glädje är ju dubbel glädje.ikväll ska jag se på Lets Dance !
 
 
 
 

RSS 2.0