Nu är jag här igen!

Tack för kommentarerna jag fick sist, tyvärr har jag inte orkat blogga nåt på flera veckor men nu ska det bli ändring på det. Jo, det var meningen att jag skulle börjat jobba den 17:e aug. men det blev inte så för mina nerver är inte riktigt vad dom borde va. Jag har varit på 2 ECT-behandlingar och  ska på 4 till, varav en imorrn. Det värsta är att närminnet blir mycket sämre och så blir man trött. Men det är det väl värt om det nu hjälper.
Nån som har nåt tips på hur man ska komma igång med att städa?! Det går väldigt trögt för mig nu, jag kommer mig inte för med nånting nästan, det är så jag skäms. Och P han jobbar på, nu är det två nätter, tolvtimmarspass. Fattar inte hur han orkar.
Igår var vi ute i skogen o plockade kantareller, det blev några liter. Det är ju så GOTT! Men min aptit har blivit mycket sämre sista veckorna, har gått ner ett par kilo och det har jag ju inget emot. Och så har vi övningskört med grabbarna, det går bra för dom. Hoppas F får sitt körkort snart. Då blir det ju mycket lättare att få jobb.
Gosan o Star är lika gulliga som vanligt dom små katterna.

RSS 2.0