9 november-2011

Sitter i soffan o skriver medan lilla Gosan ligger här bredvid o sover. Hon har en favoritpläd som vi köpte på Rusta som hon tycker är så skön att ligga på. Idag tyckte nog Star att jag sov för länge för hon kom in i sovrummet och jamade på mig och hon brukar nästan aldrig jama annars.
I helgen tände jag ljus på kattgravarna och så var vi även på kyrkogården i Hannäs o tände ljus på flera gravar, bl a min farmor och farfar som dog när jag var 5 år. Jag tror att alla människor har varsin skyddsängel som finns med en från att man föds tills att man dör. Fast den kan inte alltid skydda en från allt för annars skulle det ju aldrig ske olyckor eller folk bli sjuka.
Ja, nu är det snart jul igen, inte klokt vad tiden går. Jag tillhör väl inte jul-entustiasterna precis men det kan ändå vara lite mysigt. Snön får gärna vänta till julaftons morgon. En sak som jag iallafall gillar med julen är att gå på julmarknader, det finns så mycket bra grejer man kan hitta där. Jag ska börja köpa julklappar snart så det inte blir panik sen.
Nu är alla lökar planterade, jag tror inte det gör nåt att det blev lite sent på hösten eftersom det är så pass milt ute. Det ska bli kul när dom kommer upp i vår, då får man lön för mödan. Jag har bestämt mig att ta bort en del blomrabatter och satsa ordentligt på dom som är kvar istället. Jag vill inte ha för mycket för det är inte så kul att rensa ogräs stup i kvarten.
Funderar på att köpa en orkidee, en lila. Jag har bara haft en eller två i hela mitt liv och det är flera år sen. Dom ska ju vara lätta att sköta så det borde passa mig.

RSS 2.0