Köpt ett löpband!

Igår var jag till Rusta och köpte ett löpband för 1,500 kr, det var nedsatt med en tusenlapp. Det fanns en till lite mer avancerad för 3.500 kr men den billigare duger bra till mig. Testade den en halvtimme idag, blev genomsvettig! Det ska bli kul att träna med den men än så länge så blir det nog mest promenader så länge som det är skapligt varmt ute. Eftersom jag fuskade i helgen med maten gick jag upp nåt kilo så nu kör jag med Nutrilett den här veckan, hoppas att jag står ut tills på fredag! Men det går rätt bra tycker jag, det är synd att klaga.
Kul att Dallas börjat igen, tycker det är riktigt bra, ser även på Robinson. I  sommar har jag badat 14 gånger hittills det är det bästa med sommaren tycker jag. Vi har en så fin sjö utanför Söderköping dit vi brukar åka. Jag bryr mig inte om ifall det regnar lite eller att solen inte skiner när jag ska bada, det är bara bra för då är det inte så mycket folk där. Brukar passa på att simma så får jag lite motion också.

26 augusti 2012

Idag gick jag inte upp förrän klockan ett! Så länge har jag inte sovit på evigheter. Men det var kul igår och jag hoppas att alla var mätta och nöjda. Idag har jag badat i Klarsjön, det var lite kallt först men det känns varmare när man varit i ett tag. Hoppas jag hinner bada fler gånger innan det blir för kallt.Nu har jag fuskat med maten ett par dar så imorgon ska jag ta nya tag. Jag ska nog köpa ett löpband snart för jag gillar inte att promenera på vintern och om några månader är den ju här, vintern alltså. Nu ska jag äta kräftor som blev över från igår, mums!

Kräftskiva 25 augusti 2012


Tack alla för kräftskivan!

Tyckte det var mycket roligt att ni alla ville komma hit och ha kräftskiva med oss! Synd att inte Monicas kunde komma komma men det kommer väl fler tillfällen! Ha det så bra allihop!

11 augusti 2012

Äntligen funkar min dator igen, tänkte köpa en ny men den här får nog hänga med ett tag till. Det har varit en bra sommar tycker jag trots regn o rusk. Jag har badat många gånger och fler ska det bli. Just nu lever jag på Nutrilett men imorgon ska jag börja äta igen. Jag stod stilla i vikt flera veckor så jag tänkte att nu får det bli Nutrilett ett tag och nu är det andra gången, 4 dagar varje gång.Jag har gått ner 15 kilo på 7 månader vilket jag är ganska nöjd med. Tills nästa sommar ska 15 kilo till bort! Sen åker jag till Ullared och handlar kläder, det ska verkligen bli kul att slippa köpa kläder i så stora storlekar mer. Förut hade jag 50 i jeans, nu har jag 48 och jag vill komma ner till åtminstone 42-44. Jag fortsätter med mitt LCHF fast det händer att jag fuskar ibland.
Vi har inte gjort nån längre resa i sommar, bara mindre turer. Nästa helg kanske det blir en tur med husvagnen till Nynäshamn där min makes syster bor.
Var o kolla på Titanix förra lördan, köpte 3 st CD som jag "plågar" min stackars familj med! Jag brukar alltid ha hög musik på när jag städar, det blir roligare då.
Katterna mår bra men tyvärr kom Star in med en nötskrika som hon dödat en dag, jag var inte hemma då som tur var. Tidigare i sommar hade vi en igelkott här som kom o åt pannkakor varje kväll men nu har jag inte sett till den på flera veckor.


RSS 2.0