Grillat på våran altan

I lördags var min äldsta syster, två av hennes döttrar med sina familjer här. Vi hade tänkt åka och bada om vädret blev fint men det blev det INTE. Dom hade med grillkött o potatissallad, vi satt på altanen o grillade på våran nyförskaffade grill.
Tur att vi har tak över. Tillefterätt blev det rabarberpaj o jordgubbspaj med vaniljsås. Kaffet tog vi inomhus.
Igår åkte vi in med en massa grejer till Myrorna/Frälsningsarmen och lämnade, dom tog emot alltihop. Det var glas, porslin, väskor, lite kläder, böcker, en espressomaskin mm mm Det känns bättre än att bara kasta sakerna på soporna. Alltid kommer det väl till nån nytta, något av det iallafall. F hade körlektion och teori, P och jag hälsade på hans mamma under tiden. P fick fler jackor som hans mammas granne inte kunde ha så nu  behöver han inte köpa jackor på flera år.
Jag har gjort en sats jordgubbsaft som ska vara klar på torsdag, senast fredag. Det är ju så gott!
Imorgon ska jag följa med min mor och hennes katt Svea till vetrinären för hon ska striliseras.Jag kanske stannar över natt ( nä, inte hos vetrinären!)
Nästa vecka ska vi försöka komma iväg nåt med husvagnen, det skulle vara kul. Vi har inget bestämt mål ännu utan vi får väl se vad det kan bli.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0